Brøyting og parkering

Bilister som må flytte bilen bort fra sentrumsgatene for å gi plass til brøytebilen, kan parkere gratis i parkeringshuset i Conradis gate frem til torsdag morgen klokken 08.00. Parkeringen må meldes til kommunen innen klokken 18.00 i dag.

Store snømengder har gitt krevende kjøreforhold og dårlig fremkommelighet, og i sentrumsgatene skaper parkerte biler ekstra utfordringer for brøytemannskapene som nå jobber på spreng for å holde gatene åpne.

– Vi har oppfordret folk til å flytte bilene, men mange har ikke noe sted å gjøre av den. Derfor har kommunen nå inngått en avtale med parkeringshuset nedenfor biblioteket i Conradis gate. De som må flytte bilene sin kan parkere i parkeringshuset frem til torsdag morgen klokken åtte, så tar kommunen regninga

Gi beskjed innen kl. 18.00!

Bileiere som ønsker å benytte seg av tilbudet, må sende en e-post til kommunen så fort bilen er parkert. E-posten sendes til postmottak@tonsberg.kommune.no, og i emnefeltet skriver man «Parkering Conradis gate». Alternativt kan man ringe kommunens sentralbord på telefon 33 40 60 00 og gi beskjed der.

– I e-posten må man oppgi bilens registreringsnummer, så tar vi kontakt med parkeringsselskapet og sørger for at bileieren ikke belastes for parkeringen

Bilister som planlegger å flytte bilen i løpet av ettermiddag/kveld, må gi beskjed innen kl. 18.00.